Краматорська «Солідарність» подарувала новорічну казку дітям учасників ООС

За дорученням голови Донецької територіальної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», народного депутата України Артура Герасимова Краматорська «Солідарність» вже за доброю традицією влаштувала напередодні новорічних та різдвяних свят справжню казку. Разом із Центром допомоги учасникам АТО в Донецькій області цього року для дітей учасників АТО/ООС та їх батьків партійці організували цікаву новорічну виставу.

DSC_0468 В актовій залі Краматорської школи мистецтв № 1 зібралося близько 350 діточок та дорослих. Святкову програму, як і минулого року, підготували вихованці Палацу культури «Будівельник»: на сцені виступали танцювальні та співочі колективи, артисти показали цікаву казку та усі разом запалювали святкові вогники на ялинці.

DSC_0490Від партійців кожна дитина, окрім позитивних емоцій та святкового настрою, отримала ще солодкі подарунки та повітряні кульки. Керівник Краматорської БПП Валерій Власенко теж привітав усіх зі святом за висловив безмежну вдячність батькам за те, що боронять Україну від загарбника.

DSC_0451«Ми вклали у це свято свою душу, тому що хотіли показати свою безмежну вдячність нашим мужнім захисникам. Для нас завжди є пріоритетом підтримка української армії, тому подібні свята ми зробили доброю традицією. Вітаю усіх присутніх із новорічними й різдвяними святами та пропоную разом насолодитися цікавою виставою», – зазначив керівник Краматорської міської організації «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Валерій Власенко.