У Волновасі відзначили Міжнародний день людей з обмеженими можливостями

У Міжнародний день людей з обмеженими можливостями на базі Волноваського районного будинку дитячої та юнацької творчості пройшла розважальна програма «Від серця до серця», у рамках якої були представлені концертні номери, відбулася лялькова вистава та пройшов майстер – клас з виготовлення новорічного сувеніру з фетру «Веселий Миколайчик». У заході взяли участь більше 80 дітей з обмеженими можливостями Волноваського району, їх батьки, педагоги, партійці Волноваської «Солідарності», представники виконавчої влади.

11Під час заходу партійці «Солідарності» від голови Донецької територіальної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», народного депутата Артура Герасимова та народного депутата Дмитра Лубінця передали юним учасникам подарунки та солодощі.

У той час, коли проходив майстер-класу для дітей, батьки та педагоги мали змогу поспілкуватися з фахівцями соціальних служб різних галузей, які опікуються проблемами даної категорії людей. Після закінчення майстер-класу було багато сюрпризів, подарунків, солодощів, які надали небайдужі люди з великим серцем. Добрі справи завжди знаходять відгук в серцях тих, на кого вони спрямовані.

13Закінчилося свято частуванням, де всі ділилися своїми враженнями та позитивними емоціями.