Краматорська «Солідарність» провела конкурс «Кращий двір»

До 150-річчя міста Краматорськ Краматорська міська організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» разом із громадським рухом «Разом» ініціювали проведення конкурсу на краще подвір’я Краматорська «Кращий двір – 2018». Цього року до участі було представлено багато затишних та комфортних дворів багатоповерхівок, мешканці яких власноруч наводять лад на своєї території. Серед номінантів були будинки, в яких створено ОСББ, так і без нього. Головними критерієм оцінювання конкурсу було затишне подвір’я, для дозвілля у якому були враховані інтереси усіх жителів від маленьких до дорослих.

11Вже у день міста відбувалася церемонія нагородження переможців конкурсу “Кращий двір”. Найкращим подвір’ям передали сертифікати на встановлення наборів для стрітворкауту та сертифікати для придбання зелених насаджень від партнеру конкурсу розсаднику декоративних рослин «Брезнець». Спеціальна комісія обрала кандидатів для участі в конкурсі і пізніше визначить переможців у двох номінаціях «Кращий двір багатоквартирного будинку» і «Краща садиба».

12«Основною метою проведення цього конкурсу було залучення жителів багатоповерхових будинків та власників приватного сектора підвищення рівня благоустрою територій, утримання та їх озеленення. Ми хотіли показати людям, що комфорт починається з себе. Сподіваємось, що наступного року учасників буде ще більше», – зазначив керівник Краматорської «Солідарності» Валерій Власенко.

Переможці конкурсу у номінації Кращий двір отримали обладнання для вуличного тренування, а до подарункового фонду в номінації Краща садиба мототример та садові інструменти.