У Краматорську визначилися переможці фотоконкурсу «Kramatorsk_FullFrame»

Краматорська міська організація партії «Блок Петра Порошенка» у день 150-річчя Краматорська разом із припартійною молодіжкою нагородила переможців фотоконкурсу «Kramatorsk_FullFrame».

bКраматорська «Солідарність» ще у серпні оголосила у Краматорську конкурс на кращу фотороботу «Kramatorsk_FullFrame». Конкурс був приурочений до 150-річчя міста, його мета була спрямована на виявлення та підтримку талановитих фотографів в Краматорську. До участі у конкурсі були представлені фотографії різних жанрів від пейзажів до портретів. Переможців журі довелося обирати серед вісімдесяти фоторобіт. 1 місце зайняла фотографія Марини Чернишової, яка отримала головний приз конкурсу – сучасний планшет, а друге та третє посіли роботи фотографів Олександра Линника та Володимира Ясинського, отримавши від організаторів грошові сертифікати номіналом 3 та 2 тисячі гривень.

dІз наданих фотографій активісти організували виставку, кожною із робіт перехожі змогли насолодитися особисто: виставку було розміщено біля громадської приймальні «Блоку Петра Порошенка «Солідарність».

a«До участі у конкурсі ми запрошували як професійних фотографів, так і любителів. У роботах ми побачили сучасний Краматорськ в обличчях, в архітектурі, у пейзажах. Не можу не відзначити, що обрати переможця було вкрай важко: кількість талановитих фотографів вразила. Сперечалися, голосували, але переможців обрано, відзнаки отримали гідні. Конкурс такого формату ми проводили вперше, тож наступного разу плануємо провести більш масштабний конкурс. Дякуємо усім за участь», – зазначила організаторка конкурсу Марія Зирянова.